Bergvärme

Bergvärme

Om du vill minska uppvärmningskostnaderna för din fastighet kan du välja att installera bergvärme i Dalarna. En bergvärmepump kan bidra till att du kan sänka dina energikostnader för din uppvärmning på mellan 50-80 procent. Det gör att du kan spara in betydande summor samt att du redan inom cirka 5 år har fått din investering återbetald. Med bergvärme får du även ett jämnt och behagligt inomhusklimat året om, även när temperaturen sjunker under -20 grader.

 

Du är välkommen att kontakta oss på Vision 0 kwh Dalarna för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig sänka dina energikostnader samtidigt som du bidrar till en bättre miljö.

 

Installera bergvärme i Dalarna

Processen för att installera en värmepump i Dalarna med oss på Vision 0 kwh Dalarna är enkel. Vi kommer ut till din fastighet för en inspektion och en diskussion kring dina värmebehov. Vi kan erbjuda dig kostnadsfri energirådgivning så att du vet hur mycket energi du kan spara genom att installera bergvärme i Dalarna. Vi kan sedan hjälpa dig med projektering och inköp av värmepump som sedan installeras av våra certifierade montörer. 


Fler tjänster vi utför

Boka möte för ett erhålla fri konsultation!

När du ska installera en värmepump i Dalarna kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi inspekterar gärna förutsättningarna för din installation och bistår med rådgivning.