Luft-vatten värmepump

Luft-vatten värmepump

Med en värmepump får du ett jämnare och behagligare inomhusklimat i din bostad året om men även minskade kostnader för husets uppvärmning. Att investera i en värmepump i Dalarna återbetalar sig redan efter några år vilket sedan gör att du under många år därefter kan se fram emot en bra avkastning på sin investering. Det finns flera värmepumpar att välja mellan och du kan få hjälp med vilken som passar bäst för just din fastighet  om du kontaktar oss på Vision 0 kwh Dalarna som har behöriga el- och VVS-montörer.

 

Byta luft/vatten värmepump i Dalarna

När du ska byta värmepump i Dalarna eller om du vill installera en ny luft/vatten värmepump kan du vända dig till oss på Vision 0 kwh Dalarna. Vi är experter på värmepumpar och kan hjälpa dig hela vägen från planering och inköp av värmepump till installation. En luft/vatten värmepump fungerar utmärkt att installera i fastigheter som ligger belägna i mellersta eller i södra Sverige. Längst upp i norra Sverige, bland annat i Dalarna är bergvärme oftast ett bättre alternativ då bergsvärmepumpen klarar av att förse fastigheten med värme även under mycket låga utomhustemperaturer. 


Fler tjänster vi utför

Boka möte för ett erhålla fri konsultation!

När du ska installera en värmepump i Dalarna kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi inspekterar gärna förutsättningarna för din installation och bistår med rådgivning.