Solceller

Solceller

Idag är det populärt att installera solceller så att man själv kan producera den elektricitet som fastigheten använder. Det innebär att man kan dels göra stora ekonomiska besparingar men även bidra till en bättre miljö. Om du vill installera en solcellsanläggning på din fastighet kan du kontakta oss på Vision 0 kwh Dalarna som samarbetar med Dalarnas Solcellsmontage.

Vi hos Vision 0 kwh Dalarna är specialister på energibesparande system som bland annat solceller och värmepumpar. Våra certifierade montörer kan hjälpa dig med projektering och även erbjuda dig energirådgivning så att du får en bra uppfattning om hur stor energikostnadsbesparing du kan göra genom att producera grön el själv.

Installera solceller i Dalarna

När du ska installera solceller bör du välja en solcellsanläggning som producerar åtminstone 50 % av din fastighets energiförbrukning för att få en bra lönsamhet i din investering. Med solceller kan du också få grön elektricitet för att driva din värmepump i Dalarna. Utöver att priserna för solceller har sjunkit med cirka 80 % de sista 7 åren så kan du också erhålla ett Grönt bidrag på motsvarande 15 % av din totalinvestering.


Fler tjänster vi utför

Boka möte för ett erhålla fri konsultation!

När du ska installera en värmepump i Dalarna kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi inspekterar gärna förutsättningarna för din installation och bistår med rådgivning.